FDM 2

Online kurzus – elmélet
Jelenléti gyakorlati nap: 1 × 8 óra
Dátum és jelentkezés IDE kattinva

Mi az FDM?

FDM egy igen új és különösen hatékony mozgásterápiás eljárás, elismerten a leggyorsabban terjedő fájdalomcsillapító terápia.

Find it and fix it fast – találd meg és javítsd meg gyorsan!

Az FDM jelen pillanatban a legsikeresebb manuálterápiás, mozgásszervi fájdalomcsillapító metódus. A testbeszéden keresztül a terapeuta azonnal felismeri, mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani kezeltjének. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalakra alkalmazzák az FDM-et, de egyre több a tapasztalat a viscerális panaszok kezelése terén is.

Az FDM képzés 3 részből épül fel. A részek egymásra alapoznak, így csak sorban látogathatók. Képzésünk során nem szedjük szét az emberi testet testrészekre, testtájakra, nem sémákat tanulunk be, hanem logikusan megtanulunk gondolkozni, mikor mit és hogyan kell kezelni.

FDM #2: Falt disztorziók

Ezen típusú disztorziók gyakran előfordunak a mindennapi gyakorlatban. Arról ismerhető fel a disztrozió, hogy hosszú ideje fennálló instabilitásról számol be a beteg az ízületben a sérülést követően, amely állapot stabilizációs tréningeket követően sem javult.

A Falt disztrozió elmélete és kezelése a testen (AV, FV, gerinc), rengeteg gyakorlat

Dátum és jelentkezés IDE kattinva